Política de privadesa

A través de la present política de privacitat la FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA vol informar a totes les persones que naveguin i accedeixin al lloc web www.llarsantaanna.net  sobre els tractaments de dades personals realitzats.

L’accés al lloc web no requereix un registre previ. En tot cas, l’Usuari amb la seva navegació accepta íntegrament la present política de privacitat.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

La FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades així com la Llei Orgànica 3/2018, de 3 de desembre, de protecció de dades i garantia de drets digitals , en qualitat de Responsable del Tractament de les dades personals proporcionades li facilita la següent informació:

 

Responsable del Tractament:

  • Raó social: FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA
  • NIF: G60078813
  • Domicili social: C/Sant Julià, núm. 11-13, 08310 Argentona (Barcelona)
  • Telèfon: 93 797 4943
  • Correu Electrònic: llar@llarsantanna.net

 

Finalitat del tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:

1- Gestionar l’ús de les funcionalitats posades a disposició a través del lloc web, entre elles, la resposta a sol·licituds i/o consultes de serveis.

2- Gestionar la col·laboració econòmica i/o al fons d’ajut de l’entitat a través, del lloc web.

 

Legitimació: El tractament d’aquestes dades està legitimat per pel consentiment que l’interessat dona a través de l’acceptació de la política de privacitat.

 

Criteris de conservació de les dades: En el supòsit de tractar les dades per gestionar respostes a sol·licituds i consultes formulades, les dades es conservaran fins haver resolt la sol·licitud. Per altra banda, les dades no es conservaran més temps del necessari per a les quals han estat demanades, excepte que hi hagi una obligació legal.

 

Comunicació de les dades: No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

 

Transferències internacionals de dades: No es realitzen transferències internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

 

Drets que assisteixen a l’Interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a C/Sant Julià, núm. 11-13, 08310 Argentona (Barcelona), o correu electrònic llar@llarsantanna.net. Així mateix, s’informa a l’interessat que podrà revocar el consentiment de l’enviament de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a llar@llarsantanna.net

 

La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web, o enviant un escrit a C/ Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.

 

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?

En relació al formulari de la pàgina web, l’Usuari ha d’omplir els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que privacitat la FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, privacitat la FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a privacitat la FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

 

Quines mesures de seguretat té implantades l’entitat?

La FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA informa que el tractament que realitza de dades personals es realitza en tot moment d’acord amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades i dels serveis de la societat de la informació.

La FUNDACIÓ PRIVADA LA NOSTRA LLAR SANTA ANNA informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

 

 

 

 

Avís de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Pot obtenir més informació a politica de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies